Datum
nader te bepalen

Locatie
Steenwijk centrum
Markt 72, 8331 HK Steenwijk

Openingstijden

Toegangsprijzen
Deze Pasar Malam is gratis toegankelijk

Facebook event

Programma

Praktische informatie

Openbaar vervoer
De Pasar Malam is ca. 600 meter van het NS-Intercity-station Steenwijk verwijderd. Dit is ongeveer 7 minuten lopen. Met een directe verbinding met o.a. Zwolle, Leeuwarden, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam, biedt de trein een ideale en gemakkelijke reismogelijkheid.

Parkeren
In en rond het centrum van Steenwijk kunt u gratis parkeren. Er zijn volop parkeermogelijkheden. Op plaatsen dichtbij het centrum kunt u kort parkeren met een parkeerschijf. Iets verder van het centrum, maar nog steeds op loopafstand, zijn er genoeg mogelijkheden voor lang parkeren.

Toiletten
U kunt gebruik maken van de toiletten in horeca rondom de Pasar Malam.
In de Onnastraat, vlakbij de Pasar Malam is een gratis openbaar toilet. Deze is ook  te gebruiken voor mensen die mindervalide zijn.

Huisdieren
Uit hygiënisch oogpunt verzoeken we u om honden en andere huisdieren niet mee te nemen naar de Pasar Malam.
We maken een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Toegankelijkheid
Het gehele evenemententerrein is rolstoelvriendelijk. De locatie en organisatie hebben geen rolstoelen of andere hulpmiddelen in beheer.

In de Omgeving
De Pasar Malam Steenwijk is leuk om te combineren met een bezoek aan Taman Indonesia, een klein dierenpark in Kallenkote, nabij Steenwijk. Het park is gespecialiseerd in dieren uit Indonesië, met name vogels, zoals de zeer zeldzame balispreeuwen, kleine zoogdieren zoals de binturong, de Bengaalse tijgerkat en de loewak.