het ontstaan van

Istimewa
Events

Na een aantal jaren samengewerkt te hebben in de muziek- en evenementenbranche besloten Marcel Neervoort en Hans van der Meer dat het tijd was voor een nieuw avontuur.

In 2016 werd Istimewa Events opgericht door de twee kameraden. Een evenementen bureau dat zich voornamelijk richt op het organiseren van Pasar Malams.

Met jaarlijks circa 227.000 bezoekers is Pasar Malam Istimewa inmiddels een begrip binnen de evenementen wereld!

Samen met hun vaste team en vrijwilligers wordt de Pasar Malam Istimewa in 2023, door het hele land, maar liefst 10 keer georganiseerd.

Ontdek al onze evenementen   —

Indonesië is dichterbij dan je denkt!

10

Locaties

227.000

Bezoekers

6

XL edities

3

Outdoor edities

IETS MEER OVER ONS

RHM

Evenementen

In 2018 zijn Hans en Marcel samen gaan werken met Richard Teeuw. Een bekende, Richard verzorgde al die jaren al het podium, de lichtshow en de bar. Met z’n 3en richtte ze de b.v. RHM Evenementen op, waarmee ze het Pasar Colours Festival organiseren, een inmiddels vast onderdeel van de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai.

Daarnaast organiseert RHM Evenementen de food en festival markt op het Big Rivers Festival, wat van een klein marktje groeide naar de complete food line-up van het hele festival, de festivalmarkt, een foodtruckfestival en een eigen stage.

In 2022 werden nieuwe evenementen toegevoegd aan de agenda van RHM Evenementen: Dordt in Stoom (partner), Kunstbende Festival (partner) en De Nacht van Smaragd.

Dat jaar kwam Nathan Smits in dienst van RHM Evenementen en breidde het bedrijf zich uit door naast evenementen te organiseren ook evenement-materialen te verhuren.

Onze vrijwilligers

De evenementen kunnen niet bestaan zonder onze vrijwilligers

Bedankt!

Charles, Claudia, Cola, David, Diana, Edith, Ester, Gerda, Greet, Harrie, Ineke, John, Joost, Kaleb, Lies, Patrick, Pia, Richard, Rikkert, Rob, Sabrina, Saskia, Savannah, Sjors, Sylvia, Torsten, Tommy, Wil, Yayha, en alle vrijwilligers die zich achter de schermen inzetten!

En onze vaste partners:

Presentatie: Harold en Cola
Geluid: Ferry en Ron
Techniek: Jurgen, Richard en Nathan
Licht: Eelco
Security: Minggus en Anice
Design: Samantha en Maxime

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We ZULLEN JE NIET SPAMMEN!

VOLG ONZE SOCIALS

#PasarMalamIstimewa