UPDATE 24-4
Helaas kan ook op 28-29-30 augustus de Pasar Malam niet door gaan. We hebben nu 8 t/m 11 oktober vast gelegd.
Je ziet het goed, niet 3 maar 4 dagen Pasar Malam in Rotterdam!

UPDATE 27-3
Nieuwe datum voor de Pasar Malam Istimewa XL – Rotterdam Ahoy
Het kabinet kwam maandagavond 23-3 met een stevig pakket aan nieuwe maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Alle evenementen worden verboden tot 1 juni. Drastisch maar noodzakelijk. Samen met Ahoy hebben we gekeken wat de mogelijkheden zijn om dit evenement op een andere datum toch door te laten gaan. Er bleek maar 1 optie: 28 -29 -30 augustus, die hebben we vastgelegd.
Reeds gekochte kaartjes zijn op de nieuwe datum geldig, je hoeft hier niets voor te doen.
Mocht je op de nieuwe datum niet in de gelegenheid zijn kan je je tickets om laten zetten naar een andere Pasar Malam Istimewa. Het is ook mogelijk om het bedrag van je tickets te doneren. Restitutie is ook mogelijk.
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar tickets@istimewa-events.nl

UPDATE 23-3
Nieuwe maatregelen om het coronavirus tegen te gaan
Het kabinet kwam vanavond met een stevig pakket aan nieuwe maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Alle evenementen worden verboden tot 1 juni. Drastisch maar noodzakelijk. Ondanks dit een harde klap is voor de hele evenementenwereld (en vele andere branches) staan wij hier natuurlijk achter.
Nadat we de Pasar Malam in Zwolle 1 dag van te voren moesten afgelasten, hebben we vorige week ook de Pasar Malam in Gorinchem (7-10 mei) van de agenda gehaald. Je hoort hoe stuk voor stuk grote en kleine evenementen niet door kunnen gaan. Het kwam dan ook niet als grote verassing dat “Pasar Malam Istimewa XL” in Rotterdam Ahoy ook afgelast zou moeten worden. We zijn dan ook al enige tijd met Ahoy in gesprek om de opties te bekijken voor dit evenement. Nu de kogel door de kerk is, verwachten we snel met meer informatie te kunnen komen. Ondanks de bomvolle evenementenagenda van Ahoy, is overeenstemming bereikt om samen met Istimewa Events te puzzelen naar een nieuwe datum. Zodra we meer weten dan zullen wij dit jullie gelijk laten weten en ook wat je met je tickets kan doen als je die al gekocht hebt.

UPDATE 18-3
Wat betekend het coronavirus voor de Pasar Malam in Ahoy?
We krijgen veel vragen of de Pasar Malam in Ahoy door gaat. Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM en van de overheid en zitten bovenop alle ontwikkelingen van het coronavirus. Istimewa Events stelt immers altijd de gezondheid en de veiligheid van zijn bezoekers als allerhoogste prioriteit. Hou onze website en social media in de gaten voor updates; we houden jullie op de hoogte.

Locatie:
Rotterdam Ahoy
Adres:
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Datum
8-9-10-11 oktober 2020

Openingstijden
Donderdag: 15:00 – 23:00 uur

Vrijdag middag: 12:00 – 17:00 uur
Vrijdag avond: 18:00 – 23:00 uur

Zaterdag middag: 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag avond: 18:00 – 23:00 uur

Zondag: 12:00 – 20:00 uur

Toegangsprijzen
Donderdag ticket:
€5,00

Vrijdag (middag of avond) , zaterdag (middag of avond), zondag:
Volwassenen: €9,50
Senioren 65+ & kinderen 4 t/m 12 jaar: €7,00

Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis naar de Pasar Malam. 

Tickets
Het is alleen mogelijk om van te voren online een toegangskaart aan te schaffen. Er worden geen kaarten meer bij en de entree verkocht!
Dit is vanwege de door de overheid opgelegde corona maatregelen.
De kaartverkoop is nog niet gestart

Facebook Event

Programma

Praktische informatie 
Bereikbaarheid en parkeren
Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein.
Ahoy hanteert een vast parkeertarief van €13,00 per dag.
U kunt gratis parkeren op de Oldegaarde en omliggende straten. Vanaf hier loopt u in ca. 10 minuten door het Zuiderpark naar de Pasar Malam.
Andere opties zijn de parkeergarage van winkelcentrum Zuidplein (€1,00 per 22 minuten) of P+R Transferium Slinge, vanaf hier is het 1 halte met de metro. (€2,00 als u met uw OV-chipkaart verder reist met het openbaar vervoer, niet-OV-gebruikers betalen het normale tarief van €0,50 cent per 18 minuten)

Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Rotterdam Ahoy.
We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Invaliden
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten, zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt hetzelfde parkeertarief). De toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm.
Op vertoon van legitimatie kan je bij de portiersloge een rolstoel lenen (zo lang de voorraad strekt).