Pasar Malam Istimewa Zwolle

Terugblik 2020
13 t/m 15 maart 2020 werd de Pasar Malam geannuleerd vanwege het Coronavirus en ook op de nieuwe datum in juni kon het niet plaats vinden. Op 4 september startte de eerste ‘Corona Proof Edition’. Deze eerst grote indoor publieksbeurs van Nederland sinds de lockdown in maart was een succes. De landelijke pers (NOS en AD onder andere) noemde dit “een voorbeeld voor andere evenementen” (lees het artikel hier)

Locatie
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Datum
nader te bepalen

Openingstijden

 

Toegangsprijzen

Tickets

Programma

Praktische informatie

Openbaar vervoer
Het treinstation van Zwolle is op ca. 10 tot 15 minuten loopafstand.
Volg de Westerlaan en vervolgens de Rieteweg.

Parkeren
Bij de IJsselhallen is voldoende parkeergelegenheid. Het parkeerterrein is in beheer van de locatie. Ze vragen €6,- voor de hele dag parkeren.
Om bij het naar huis gaan niet in de rij te hoeven staan voor de parkeerkaartjesautomaat kunt u uw parkeerkaart ook bij binnenkomst bij de kassa, of de automaat aanschaffen.

Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Zwolle. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Invaliden
Het hele evenement is rolstoelvriendelijk, er is een toilet voor minder validen aanwezig en op het parkeerterrein zijn een aantal plaatsen gereserveerd. Hier geldt het standaard parkeertarief.