Pasar Malam Istimewa Goes
Corona Proof Edition

Locatie
Zeelandhallen

Adres
Da Vinciplein 1, 4462 GK Goes

Pasar Malam Goes afgelast

Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober werd een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Hierdoor kan de Pasar Malam in Goes helaas niet plaatsvinden.

De nieuwe aanvullende maatregelen hebben als doel om het aantal bewegingen en sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en zo de verspreiding van het virus in te dammen. Het is nu helaas niet mogelijk om een gezellige Pasar Malam organiseren die je van ons gewend bent. Zodra er meer nieuws is lees je dat op www.istimewa-events.nl.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig op een eventuele nieuwe datum, kunnen worden omgezet naar een andere Pasar Malam Istimewa of gerestitueerd worden. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je een mail met meer info.

Tickets
Het is alleen mogelijk om van te voren online een toegangskaart aan te schaffen. Er worden geen kaarten meer bij en de entree verkocht!
Dit is vanwege de door de overheid opgelegde corona maatregelen. 

Dit evenement is geannuleerd.

Indien u reeds tickets had besteld, ontvangt u binnenkort een e-mailbericht van ons.

Praktische informatie
Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Goes.
We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Bereikbaarheid
Auto
Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom – Vlissingen. Je volgt de A58 richting Goes. Je volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijf je rechts aanhouden en neemt de afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde de tweede afslag richting de Zeelandhallen.

Parkeren

Openbaar vervoer
De Zeelandhallen bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand van NS Station Goes.
Indien gewenst kan je gebruik van de treintaxi (meer info op https://www.nszonetaxi.nl/).
Voor een gewone taxi kan je bellen met Taxi Cole (0113-561324) of Taxi Steketee (0113-570005)