Datum: 26-27-28 augustus 2016

Locatie: Openluchttheater “De Doolhof”

Toegangsprijs: €5,00 per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis)

flyer pasar malam Tegelen voorkant

De Doolhof is een groot openluchttheater met een fraai aangelegd groen park dat vrijwel in het centrum van Tegelen (gemeente Venlo) is gelegen. Deze locatie is bekend van de wereldberoemde Passiespelen die hier vijfjaarlijks gehouden worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het NS-station, een bushalte en een geheel gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid van het openluchttheater liggen.  Maar liefst 1300 zitplaatsen onder een fraaie overkapping kijken neer op het prachtige indrukwekkende decor met een centrale tempel geflankeerd door twee paleizen. Bovenaan de tribune staat een grote non-food markt met een uitgebreid aanbod aan Oosterse artikelen tegen betaalbare prijzen. De markt is gedeeltelijk overdekt en bevindt zich voor een deel in de open lucht waardoor het prettig vertoeven is op deze Pasar Malam Tegelen. Bovendien lijken de weergoden os gunstig gezind. Met temperaturen rond de 27 graden zijn de verwachtingen voor deze bijzondere locatie meer dan  ideaal.

Voor deze bijzondere Pasar Malam hebben we de beste artiesten, bands en dansgroepen uitgenodigd.
Op vrijdag 26 augustus treed de formatie “Untung Bedjo Kumpulan” voor u op. Deze groep maakt traditionele Indische muziek met authentieke instrumenten zoals bijvoorbeeld de gamelan. De culturele dans demonstraties worden verzorgd door de groep “Bunga Melati”.
Voor het eerst in Tegelen heeft de Pasar Malam dit jaar op vrijdag een speciaal avond programma. Met de Terry White Band (afkomstig uit Tegelen) en de Indische nachtegaal – Diana Monoarfa duurt de Pasar Malam tot 23:30 uur.

Zaterdag is een bijzondere dag op de Pasar Malam omdat de 10-mans, Molukse formatie “Bersama” voor u zal optreden.
Optreden doen ze wel vaker maar het optreden in Tegelen zal extra bijzonder zijn omdat we hier de officiële CD-Release Party hebben!
CD Release Bersama
Verder op zaterdag optredens van de charmante zangeres Ester Latama met een allround repertoire. Ze schakelt zonder moeite tussen Indische, Nederlandse, Spaanstalige of Engelse liedjes. Mis ook de spectaculaire dansen van Hawaiian Treasure niet.

Op zondag is het programma zeker niet minder!
Huisband Relight is de hele dag aanwezig. Dansen worden verzorgd door Wahana Budaya Nusantara.
En we sluiten niet af met één, maar twee top artiesten! zanger/entertainer Ben Heart & zanger van de Blue Diamonds, Riem de Wolff.

Download hier het programma in een overzichtelijk blokkenschema
Blokkenschema Pasar Malam Tegelen 2016

 

publiek tegelen_3