Pasar Malam Istimewa - Alphen aan den Rijn

De Pasar Malam Istimewa in Alphen aan den Rijn staat gepland voor 1 t/m 4 oktober. Momenteel is het nog onduidelijk of deze Pasar Malam plaats kan vinden i.v.m. het Coronavirus. We zijn in overleg met de winkeliersvereniging, de gemeente en de veiligheidsregio om de mogelijkheden voor dit evenement in kaart te brengen.

 

UPDATE 20-07-2020
Samen met de eerder genoemde partijen hebben we besloten om de Pasar Malam Istimewa in Alphen aan de Rijn in 2020 niet door te laten gaanOp de locatie, winkelcentrum de Ridderhof, is het vrijwel onmogelijk om een veilige situatie te creëren waar we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Tenzij we een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd binnen laten maar dat zou voor deze loactie betekenen dat er dusdanig weinig mensen tegelijkertijd binnen mogen zijn dat dit ten koste gaat van de omzetten van de winkeliers in het winkelcentrum en die van onze standhouders.
Wanneer de Pasar Malam wel zal plaats vinden zullen we op deze website laten weten 

Datum
nog niet bekend


Locatie

Winkelcentrum “De Ridderhof”
Troubadourweg, Alphen aan den Rijn


Toegang

GRATIS


Openingstijden

nog niet bekend


Facebook Event
nog niet bekend


Podia

Istimewa podium – bij Arnold’s café / Action / Etos
Senang podium – bij Kruidvat


Programma

nog niet bekend


Parkeren
Onder het winkelcentrum is een parkeergarage waar u tegen een voordelig tarief van €0,10 per 17 minuten kunt parkeren.
In de wijken rondom het winkelcentrum is gratis parkeergelegenheid. Houd er rekening mee dat een aantal gebieden voor vergunninghouders gereserveerd zijn.


Huisdieren

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Alphen aan den Rijn.
We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.