Onlangs heeft de Bush, het overdekte tropische regenwoud van Burgers’ Zoo, waar de Pasar Malam altijd plaats vond, en grote verbouwing ondergaan. Door de herinrichting van de Bush, kan de Pasar Malam daar niet meer door gaan. We bekijken samen met Burgers’ Zoo mogelijkheden voor een Pasar Malam in een andere vorm

Locatie
Burgers’ Zoo


Adres

Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem


Datum
Onbekend

 

Openingstijden
Openingstijden dierentuin:
Openingstijden Pasar Malam:

 

Feestdagen

 

Toegangsprijs
De Pasar Malam is gratis toegankelijk met uw entreekaart voor het dierenpark.
Van 15:00 tot 20:00 betaalt u slechts €10,00 entree voor Burgers’ Zoo inclusief de Pasar Malam

(tot 15:00 uur: €22,00 voor volwassenen en €19,00 voor kinderen van 4 t/m 9 jaar)

Burgers’ Zoo abonnementhouders hebben gratis toegang.


Tickets


Facebook Event

 

Programma

 

Praktische informatie
Openbaar vervoer
Reizen van en naar Burgers’ Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem naar Burgers’ Zoo. Bovendien stapt u met deze bus recht voor de deur van het park uit.

Parkeren
Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier bent u binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa van Burgers’ Zoo kunt u een parkeerkaart à €6,00 kopen.
Op het parkeerterrein is één paal waar elektrische auto’s opgeladen kunnen worden. Burgers’ Zoo werkt hierbij volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst oplaadt’. U dient hiervoor wel over een pas te beschikken.
Voor de fiets & motor zijn vlakbij de hoofdingang onbewaakte fietsenrekken aanwezig. Voor motoren zijn er speciale parkeerplekken.

Huisdieren
Huisdieren kunnen ziekten onder de dieren van Burgers’ Zoo verspreiden, maar onze dieren kunnen ook ziekten op uw huisdieren overbrengen. Om deze reden zijn huisdieren niet toegestaan in Burgers’ Zoo. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en andere hulphonden / assistentiehonden. Overleg met de Receptie van Burgers’ Zoo is hiervoor vereist.

Kluisjes
Net voorbij de entree, vlak bij de toiletten zijn kluisjes te huur (€0,50) voor je zware/kostbare spullen. De formaten van de kluisjes zijn (hxbxd) 48 x 37 x 48 cm. ⠀⠀⠀⠀

Roken
Als familiepark is Burgers’ Zoo natuurlijk rookvrij. Hiermee beschermen we al onze bezoekers én dieren tegen het schadelijke meeroken en de vele kinderen in ons park tegen de verleiding van het roken. Want iedereen wil dat kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. Maar natuurlijk blijven rokers van harte welkom! Daarom zijn er verspreid over ons park speciale rookplekken met asbaktegels, waarin u ook uw peuken kunt achterlaten. U mag roken binnen de gemarkeerde zones rondom de rooktegels. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

Invaliden
Er is een speciaal gedeelte op ons parkeerterrein ingericht voor gasten die slecht ter been zijn. Hiervoor rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel. Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek verplicht. Aan de kassa van Burgers’ Zoo kunt u een parkeerkaart à €6,00 kopen

Burgers’ Zoo heeft enkele scootmobielen. Deze kunt u huren voor 50 euro, u krijgt na inlevering 45 euro (borg) terug. In verband met het heuvelachtige terrein zijn onze scootmobiels geschikt voor personen tot 120 kg. Wij hebben ook duwrolstoelen , die u kunt gebruiken met een 2 euro munt winkelwagensysteem. Beiden dienen vooraf telefonisch gereserveerd te worden via 026-445 0373.

Indien u minder mobiel bent houdt u er dan rekening mee dat het Arnhemse landschap erg heuvelachtig is. Met de rolstoel de heuvels op en af in ons park kan erg zwaar zijn. Indien u een elektrische rolstoel heeft adviseren wij u deze mee te nemen. Houdt u er rekening mee dat het wegdek in de Bush oneffenheden heeft en dat het hier tijdens de Pasar Malam druk kan zijn.

U vindt invalidentoiletten bij de ingang van het dierenpark, in het Bush Restaurant (Pasar Malam), in het Desert Restaurant en in het Park Restaurant bij de speeltuin.

Ontdek Indonesië in de Kerstvakantie i.c.m. Burgers’ Zoo in Arnhem

In Burgers’ Bush betreedt u de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven!

In deze werkelijk prachtige omgeving organiseert Istimewa Events een Pasar Malam van maar liefst 12 dagen!
Met uw entreekaart van de dierentuin heeft u gratis toegang tot de Pasar Malam!

Op 24 en 25 december is er geen podium programma maar zullen er wel enkele kraampjes open zijn.
Op 2e Kerstdag is de Pasar Malam van 12:00 tot 17:00 uur geopend met een passend programma en kinderen kunnen de hele dag knutselen en oud-Indonesische spelletjes doen!
De andere dagen is er dagelijks van 12:00 – 15:00 uur een programma speciaal voor kinderen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan liedjes zingen, muziek maken en dansen op het podium. Of knutselen en spelletjes spelen, maar kinderen kunnen zich ook verkleden als Bali prins of prinses en daarna een klein optreden doen voor papa en mama. Alle kraampjes van de Pasar Malam zijn ook vanaf 12:00 uur open.
Op 31 december en 1 januari is er geen podium programma maar zullen er wel enkele kraampjes open zijn.

Vanaf 15.00 uur kunt u tijdens de Pasar Malam dagen voor €10,00 euro naar binnen, terwijl het park op deze avonden pas om 20.00 uur sluit. (muv 2e Kerstdag).
Tussen deze tijden is er een zeer gevarieerd, wervelend en uitgebreid programma op 2 podia. Met de beste bands, zangers en zangeressen, kookdemonstraties en dansdemonstraties!

.