Datum
29 – 30 – 31 oktober 2021

Locatie
Evenementenhal Breepark

Adres
Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

 

Onder voorbehoud

Momenteel gaan we er van uit dat deze Pasar Malam op de bovenstaande datum door kan gaan, en dat dit een editie wordt zoals we gewend zijn. Dus zonder coronamaatregelen zoals 1,5 afstand houden en mondkapjes. Maar er is wel een onzekerheid wat betreft de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen van de overheid.
De voorbereidingen voor dit evenement zijn in volle gang maar als de overheid op een later moment besluit dat evenementen een te groot risico zijn voor de volksgezondheid, o
f als de maatregelen het onmogelijk maken een Pasar Malam te organiseren die u van ons gewend bent. zullen we op zoek moeten gaan naar een andere datum. Dit is ook de reden dat we besloten hebben om nog even te wachten met de kaartverkoop.
Mogelijk is dat we bij de entree zullen vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Zodra hier meer duidelijkheid over is dan lees je dit (en al het andere nieuws) hier op deze pagina.

Praktische informatie

Openbaar vervoer
Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda. Buslijnen 130 richting Gilze via Rijen, 325 richting Oosterhout, 326 richting Geertruidenberg, bus 327 richting Tilburg Centraal Station en richting Centraal Station Breda stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? 

Parkeren
Breepark beschikt over ruim 2.000 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Breda. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Invaliden
Het hele evenement is rolstoelvriendelijk, er is een toilet voor minder validen aanwezig en op het parkeerterrein zijn een aantal plaatsen gereserveerd. 

Betalen
Op de Pasar Malam kan je bij een aantal stands pinnen, maar niet bij allemaal. Buiten de evenementenhal, vlak naast de entree van de Pasar Malam is een geldautomaat waar je geld kan opnemen.