-CORONA PROOF EDITION-

Locatie
Evenementenhal Breepark

Adres
Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

Pasar Malam Breda afgelast

Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober werd een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Hierdoor kan de Pasar Malam in Breda helaas niet plaatsvinden.

 

De nieuwe aanvullende maatregelen hebben als doel om het aantal bewegingen en sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en zo de verspreiding van het virus in te dammen. Het is nu helaas niet mogelijk om een gezellige Pasar Malam organiseren die je van ons gewend bent. Zodra er meer nieuws is lees je dat op www.istimewa-events.nl.

 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig op een eventuele nieuwe datum, kunnen worden omgezet naar een andere Pasar Malam Istimewa of gerestitueerd worden. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je een mail met meer info.

Tickets
Het is alleen mogelijk om van te voren online een toegangskaart aan te schaffen. Er worden geen kaarten meer bij en de entree verkocht!
Dit is vanwege de door de overheid opgelegde corona maatregelen. 

Dit evenement is geannuleerd.

Indien u reeds tickets had besteld, ontvangt u binnenkort een e-mailbericht van ons.

Contact: Istimewa Events | KvK: 64846857 | BTW: NL855877923B01 | tickets@istimewa-events.nl

Praktische informatie

Openbaar vervoer
Breepark is super makkelijk te bereiken met de bus vanaf het Centraal Station in Breda. Buslijnen 130 richting Gilze via Rijen, 325 richting Oosterhout, 326 richting Geertruidenberg, bus 327 richting Tilburg Centraal Station en richting Centraal Station Breda stoppen op 1 minuut van de hoofdingang. Ideaal toch? 

Parkeren
Breepark beschikt over ruim 2.000 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Breda. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Invaliden
Het hele evenement is rolstoelvriendelijk, er is een toilet voor minder validen aanwezig en op het parkeerterrein zijn een aantal plaatsen gereserveerd. 

Betalen
Op de Pasar Malam kan je bij een aantal stands pinnen, maar niet bij allemaal. Buiten de evenementenhal, vlak naast de entree van de Pasar Malam is een geldautomaat waar je geld kan opnemen.