PERSBERICHT

29-04-2020
Nieuwe datum Big Rivers bekend.

Na alle mogelijke scenario’s in overleg met de gemeente bekeken te hebben, is de conclusie getrokken dat het festival niet verschoven kan worden naar een andere datum dit jaar. De nieuwe datum wordt dan ook 16, 17 & 18 juli 2021.

Vorige week liet de organisatie al weten dat het festival, en bijbehorende side-events zoals de Blues Cruise, niet op de eerder geplande datum plaats kunnen vinden. Helaas hebben zij de conclusie moeten trekken dat het ook niet verantwoordt en mogelijk is om het festival te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. Het gehele programma wordt zoveel mogelijk doorgeschoven naar volgend jaar.

Liselotte Gatzen laat weten dat het bijzondere tijden zijn. Na de teleurstelling van de annulering en alle hartverwarmende reacties op social media is ze erg blij om een nieuwe datum aan te kondigen. “Nu hebben we weer iets om naar uit te kijken.”

Wil je op de hoogte blijven rondom de ontwikkelingen en leuke nieuwtjes? Volg het festival dan via Facebook.com/bigriversfestival of Instagram.com/bigriversfestival.

Locatie
Dordrecht

Adres
Gehele binnenstad

Datum
16 t/m 18 juli 2021

Openingstijden
(meer info volgt)

Toegangsprijs
Gratis toegang

 

Big Rivers is een groot, gratis toegankelijk festival in de binnenstad van Dordrecht.
Het begon als een klein blues festival in 1998 maar is nu, 21 jaar later, met ca. 150.000 bezoekers bij 10 podia, uitgegroeid tot 1 van de grootste gratis toegankelijke festivals van Nederland.
Van klassiek tot rock, van jazz en blues tot pop en van latin tot singer-songwriter. Alle muziek genres vind je op dit festival.
Meer informatie over dit festival vind je op: www.bigrivers.nl

Sinds 2014 is Istimewa Events partner van Big Rivers.
Istimewa Events organiseert op dit festival de Food- en Nonfood Festivalmarkt en een Foodtruckfestival.
Sinds 2019 organiseert Istimewa Events samen met Big Rivers het New Orleans, Mardi Gras Stage op de Grote Markt

Heeft u als standhouder / exposant interesse om deel te nemen aan dit evenement kunt u contact opnemen met:
Sabrina van der Meer: sabrina@istimewa-events.nl / 06-42167690