Pasar Malam Istimewa Assen
CORONA PROOF EDITION

Locatie
Expo (TT Hall) Assen

Adres
De Haar 11, 9405 TE Assen

Pasar Malam Assen afgelast

Op de persconferentie van dinsdag 13 oktober werd een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Hierdoor kan de Pasar Malam in Assen helaas niet plaatsvinden.

De nieuwe aanvullende maatregelen hebben als doel om het aantal bewegingen en sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en zo de verspreiding van het virus in te dammen. Het is nu helaas niet mogelijk om een gezellige Pasar Malam organiseren die je van ons gewend bent. Zodra er meer nieuws is lees je dat op www.istimewa-events.nl.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig op een eventuele nieuwe datum, kunnen worden omgezet naar een andere Pasar Malam Istimewa of gerestitueerd worden. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je een mail met meer info.

Tickets
Het is alleen mogelijk om van te voren online een toegangskaart aan te schaffen. Er worden geen kaarten meer bij de entree verkocht!
Dit is vanwege de door de overheid opgelegde corona maatregelen. 

Dit evenement is geannuleerd.

Indien u reeds tickets had besteld, ontvangt u binnenkort een e-mailbericht van ons.

Contact: Istimewa Events | KvK: 64846857 | BTW: NL855877923B01 | tickets@istimewa-events.nl

Praktische informatie
Huisdieren
Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan op de Pasar Malam in Assen.
We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden.

Bereikbaarheid
Auto:
Expo / TT-Hall Assen ligt op een gunstige ligging direct aan de A28. Om bij de Pasar Malam te komen rijdt u richting Assen en neemt u de afslag 31A, Assen-Zuid. Onderaan de afrit volgt u de borden naar het TT Circuit. Expo / TT-Hall Assen bevindt zich aan uw rechterzijde.

Parkeren
Er is voldoende gelegenheid bij de hal.
Het parkeerterrein is in beheer van Expo Assen. Ze rekenen slechts €3,00 voor de hele dag.
Kaartjes kunnen gekocht worden bij de automaten bij de ingang/uitgang van de Pasar Malam.

Openbaar vervoer
Vanaf het station in Assen kunt u Stadsbus 1: Marsdijk naar TT-circuit nemen. Stap uit bij bushalte TT-Circuit Assen en u ziet Expo / TT-Hall Assen al aan uw rechterzijde liggen. Vanaf hier is het ca. 10 a 15 minuten lopen naar de hoofdingang. Steek de weg over naar het fietspad en sla rechts af. Blijf het fietspad volgen en u ziet vanzelf aan de rechterzijde de hoofdingang van de Pasar Malam.
De bussen rijden vrijdag en zaterdag om het half uur.
Op zondag rijden de bussen 1x per uur. Mogelijk wordt u dan vervoert met een 15 persoons bus.
Op www.9292.nl kunt u uw reis met het openbaar vervoer plannen.