Goed nieuws! De Pasar Malam Istimewa in Zeist gaat dit jaar gewoon door!

Datum: 
30 juni t/m 2 juli 2017

Openingstijden:
vrijdag 13:00 – 23:00
zaterdag 12:00 – 00:00
zondag 12:00 – 20:00

Adres:
Badmeester Schenkpad 2, 3705 GK Zeist

 

Informatie tickets Pasar Malam Istimewa in Zeist:
Vorig jaar kostte een standaard kaartje voor deze Pasar nog €9,50. Dit jaar verlagen we de prijs naar €7,50. En als u uw kaartje van tevoren online via www.istimewa-events.nl/tickets koopt betaalt u maar €6,50 voor een standaard kaartje.

Bent u ouder dan 65 jaar of in het bezit van een In Zeist pas, een Studentenpas of een Veteranenpas koopt u uw kaartje bij de kassa van de Pasar Malam voor €6,00. Ook kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen voor €6,00 naar binnen.

Maar dat is nog niet alles. Op vrijdag 30 juni kost een kaartje voor iedereen maar €5,00!
Deze kaarten worden alleen bij de kassa van de Pasar verkocht, niet online.

Kinderen t/m 3 jaar mogen altijd gratis mee.

 

Dit jaar schaffen we ook het parkeertarief van €3,50 af. Parkeren is nu gratis.
Rondom de Pasar Malam is voldoende parkeergelegenheid. Mocht de parkeerplaats onverhoopt toch vol zijn dan kunt u ook parkeren op de Laan van Vollenhove.

 

 

De Pasar Malam in Zeist is al jaren DE Pasar Malam van de provincie Utrecht!
Dat komt door de combinatie van een binnen en buiten gedeelte. Zowel binnen als buiten staat een podium maar er is ook nog een café met live muziek! Op deze drie podia staan top artiesten en culturele dans demonstraties.

De Indonesische sfeer wordt versterkt door mooie decoratie, een professionele lichtshow en de Oosterse markt. Tegen leuke prijzen koop je hier bijvoorbeeld wierook, sambal, spekkoek, buddhabeeldjes, wayangpoppen, kleding of Indische kookboeken. Hoewel een Pasar Malam van origine uit Indonesië komt is het tegenwoordig een leuk dagje uit voor iedereen!

Een Pasar Malam zou geen Pasar Malam zijn zonder de Indische keuken! Kom genieten van al het lekkers. Heerlijke complete maaltijden, en helemaal niet duur!
Of liever een snackje? Er zijn verschillende soorten sate (bv. ayam, kambing) een lekkere gebakken banaan. En natuurlijk een tjendol toe.

 

Op de Pasar Malam Istimewa in Zeist geniet u van optredens van:
MASSADA – RIEM DE WOLFF – EDU SCHALK – RAY SMITH – HAROLD VERWOERT – DIANA MONOARFA – ESTER LATAMA – SIMPLY FRIENDS – RELIGHT – BEDJO UNTUNG KUMPULAN – LOS PICOBELLO’S – DOUBLE IMPACT – FREE LINE – EDDY KING – HAWAIIAN TREASURE – ANIADI ART – SEKAR AYU – EN NIEUW OP DE PASAR MALAM: CABARET MET RIMI KAWUWUNG

 

FLYER ZEIST 2017 (A5) front

FLYER ZEIST 2017 (A5) back