Goud van Oud 2018

goud-van-oud-2018-a3
Flyer Goud van Oud

Datum:
20 oktober

Adres:
RCN Het Grote Bos Doorn / Grote Bos Zaal
Hydeparklaan 24, 3941 ZK

Openingstijden
Deur open: 18:30 uur
Start programma: 19:00 uur
Einde programma: 01:00 uur

Presentator
Harold Verwoert

Programma:

18:30                        Deuren open

19:00 – 19:25           Hans Sommer

19:30 – 20:00           Ester Latama

20:15 – 21:00           The Old Blue Diamonds Band

21:15 – 22:00           Tutti Frutti

22:15 – 23:00           H3: Huub, Henk & Harrie

23:15 – 00:00           The Old Blue Diamonds Band

00:15 – 01:00           H3: Huub, Henk & Harrie

 

Tickets
Een ticket voor Goud van Oud kost €18,50

Toegangsbewijzen voor Goud van Oud zijn vanaf 18 september te koop bij:
– Receptie van RCN Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, Doorn
– Tabaksspeciaalzaak Gerritse, Traaij 108-E, Driebergen
– Dranken specialist De Mol, Traaij 102, Driebergen
– Café-restaurant De Notabelen, Plein 1923 14, Doorn

OF
– Stuur een e-mail met het aantal gewenste kaarten naar info@istimewa-events.nl
– Telefonisch: Marcel Neervoort op telefoonnummer 06-36107721
– Aan de deur van Goud van Oud, bij de Grote Bos zaal (20 oktober, vanaf 18:30 uur)
– U kunt uw ticket online aanschaffen via onderstaande link, u kunt dan zelf uw E-ticket uitprinten:
Koop hier uw tickets

 

Hans Sommer
Kom zeker op tijd, want het zou zonde zijn om het optreden van Hans Sommer te missen.
Hans Sommer wordt ook wel de Nederlandse Jim Reeves genoemd vanwege zijn bijna identieke stemgeluid. De muziek van Jim Reeves zal tijdens zijn optreden dan ook zeker voorbij komen. Vanaf 1968 was Hans Sommer de zanger van de band “Sommerset”, een Countryformatie uit Driebergen rond de drie gebroeders Sommer die in het midden van de jaren zeventig enkele grote hits scoren en de traditionele country en western een warm hart toedragen. De groep treedt zelfs op in het mekka van de countrymuziek: Nashville.

Ester Latama
De organisator Istimewa Events is erg blij dat zangeres Ester Latama net als vorig jaar weer aanwezig is. Ester treedt al jaren op door heel Europa en met haar brede repertoire zal er vanaf het begin meteen gedanst kunnen worden! Op Goud van Oud zal Ester met name de danceclassics ten gehore brengen maar zal zeker ook de harten raken met gevoelige ballads.

The Old Blue Diamonds Band
Iets meer dan een jaar geleden hebben we afscheid moeten nemen van Riem de Wolff die samen met zijn broer Ruud het duo “The Blue Diamonds” vormde. De broers kwamen in 1949 naar Nederland waar ze zich in Driebergen vestigden. Riem de Wolff heeft heel vaak op Goud van Oud opgetreden. Om Riem en The Blue Diamonds te eren staan de muzikanten van de begeleidingsband speciaal voor Goud van Oud weer samen op het podium onder de naam The Old Blue Diamonds Band. Dit bijzondere optreden wil je toch niet missen?

Tutti Frutti
Het mooie van de band Tutti Frutti is dat de band bestaat uit 3 dames en 2 heren. De 3 dames zorgen voor een heel verfrissende inslag in de veelal mannenwereld in de bands die ons land rijk is. Bijzonder is ook dat Edith Supit basgitaar speelt en haar zusje Sylvia Supit sologitaar en beiden ook nog de zang voor hun rekening nemen. Nicole van Meerten is de zangeres, Peter van Tuijl de drummer en Richard Leimena gitarist. Het repertoire bestaat grotendeels uit rockclassics met een knipoog naar de huidige popmuziek zoals bijvoorbeeld de Rolling Stones, Beatles, Golden Earring, CCR, Queen, Herman Brood etc. De band bestaat ‘pas’ 3 jaar maar krijgt op elke feestje het publiek op de dansvloer.

H3: Huub, Henk & Harrie
Bereid je voor op een arsenaal stevige en feestelijke golden oldies! Klassiekers uit rock, pop, blues, soul, country en rock’n’roll. De ervaring spat van het podium af als Huub Henk & Harrie de ene kraker na de andere spelen, onder leiding van spreekstalmeester, leadzanger en gitarist Toon van den Berg. Door zijn komische aanpak weet Toon elk publiek bij het optreden te betrekken. Muzikaal draaien de H’s hun hand voor weinig om: jaren ’50 rock’n’roll van Bill Haley en Chuck Berry, de sixties met Jimi Hendrix, CCR en de Stones, seventies, lekkere blues, zwoele ballads, country, soul. Maar het is altijd echt. Niks uit een doosje. Huub Henk & Harrie zorgen overal en altijd voor ouderwets goede, handgemaakte live muziek!

Harold Verwoert
Uw gastheer is niemand minder dan Harold Verwoert. Harold is sinds 1989 actief als zanger, acteur en componist/tekstdichter. Voor zijn alter-ego Diego de Coolste Piet schrijft hij diverse liedjes, maar ook voor andere artiesten. Harold heeft 3 maal meegedaan aan het Nationaal Songfestival, zowel solo als in een groep. Daarnaast heeft hij diverse programma’s gepresenteerd voor RTL4 en SBS6. Sinds 2015 is Harold iedere werkdag te zien als verslaggever voor het programma Tijd voor Max van Omroep Max.

 

Kortom, Goud van Oud staat al jaren garant voor een gezellige avond met spetterende optredens waar men kan genieten van, en dansen op de muziek van toen.